Koude voorgerechten

Carpaccio Classico van ossenhaas € 12,50
met Parmezaanse kaas en pijnboompitten op een bedje van gemengd groen met olijfoliedressing
Vitello Tonnato € 13,25
Dungesneden gebraden kalfsvlees, met een huis-gemaakte tonijncrème en zongedroogde tomaat, kappertjes en olijven
Carpaccio di Salmone € 14,25
met bieslook- roomkaas, bosui, olijven en kappertjes
Cocktail di Gamberetti € 13,75
in huisgemaakte whiskysaus met avocadodressing
Insalata di Burrata € 11,25
Burrata (speciale romige mozzarella), verse tomaat, basilicum, olijven en balsamicocreme
Antipasti all Italiana (2 pers.) € 24,75
Koude vleesschotel van prosciutto di Parma, ventricina, salsiccia, provolone, Parmezaanse kaas, olijven en truffelhoning met gegrilde aubergine, courgette en paprika

Warme voorgerechten

Zuppa del Giorno dagprijs
Soep van de dag; Altijd vers bereid.
Funghi Trifolati € 9,95
In witte wijn en knoookolie gebakken champignons geserveerd met grissini
Zucchine al Forno €13,25
Courgette gevuld met geitenkaas en walnoot uit de oven met honingdressing
Cozze alla Napolitana € 12,50
Gebakken mosselen in kruidenboter met knoook in een lichtpikante tomatensaus en geserveerd met grissini
Gamberetti al Aglio Olio € 13,75
Gepelde garnalen in knoook, witte wijn, olijfolie en lichtpikante tomatensaus uit de oven en geserveerd met grissini
Melanzana Parmigiano € 10,75
Gegrilde aubergine met Parmezaanse kaas, basilicum en tomatensaus gegratineerd uit de oven
Casseruola di Carne (2 pers.) € 25,95
Pannetje met ossenhaaspuntjes gebakken in olijfolie, geambeerd
met Vecchia Romagna met paprika, ui en tomaat.