Koude voorgerechten

Carpaccio Classicovan ossenhaas € 10,95
met Parmezaanse kaas en pijnboompitten op een bedje van gemengd groen met olijfoliedressing
Vitello Tonnato € 12,50
Dungesneden gebraden kalfsvlees, met een huis-gemaakte tonijncrème en zongedroogde tomaat, kappertjes en olijven
Carpaccio di Salmone € 12,50
met bieslook- roomkaas, bosui, olijven en kappertjes
Cocktail di Gamberetti € 12,00
in huisgemaakte whiskysaus met avocadodressing
Insalata di Burrata € 10,95
Burrata (speciale romige mozzarella), verse tomaat, basilicum, olijven en balsamicocreme
Antipasti all Italiana (2 pers.) € 19,95
Koude vleesschotel van prosciutto di Parma, ventricina, salsiccia, provolone, Parmezaanse kaas, olijven en truffelhoning met gegrilde aubergine, courgette en paprika

Warme voorgerechten

Zuppa del Giorno dagprijs
Soep van de dag; Altijd vers bereid.
Funghi Trifolati € 9,50
In witte wijn en knoookolie gebakken champignons geserveerd met grissini
Zucchine al Forno €11,50
Courgette gevuld met geitenkaas en walnoot uit de oven met honingdressing
Cozze alla Napolitana € 11,50
Gebakken mosselen in kruidenboter met knoook in een lichtpikante tomatensaus en geserveerd met grissini
Gamberetti al Aglio Olio € 12,75
Gepelde garnalen in knoook, witte wijn, olijfolie en lichtpikante tomatensaus uit de oven en geserveerd met grissini
Casseruola di Carne (2 pers.) € 19,75
Pannetje met ossenhaaspuntjes gebakken in olijfolie, geambeerd
met Vecchia Romagna met paprika, ui en tomaat.