Koude voorgerechten

Carpaccio Classico van ossenhaas € 14,00
met Parmezaanse kaas en pijnboompitten op een bedje van gemengd groen met olijfoliedressing
Vitello Tonnato € 14,50
Dungesneden gebraden kalfsvlees, met een huis-gemaakte tonijncrème en zongedroogde tomaat, kappertjes en olijven
Carpaccio di Salmone € 15,50
met bieslook- roomkaas, bosui, olijven en kappertjes
Prosciutto di Parma e melone € 13,50
Parmaham met meloen
Insalata di Burrata € 12,75
Burrata (speciale romige mozzarella), verse tomaat, basilicum, olijven en balsamicocreme
Antipasti all Italiana (2 pers.) € 27,50
Koude vleesschotel van prosciutto di Parma, ventricina, salsiccia, provolone, Parmezaanse kaas, olijven en truffelhoning met gegrilde aubergine, courgette en paprika

Warme voorgerechten

Zuppa del Giorno dagprijs
Soep van de dag; Altijd vers bereid.
Funghi Trifolati € 12,25
In witte wijn en knoookolie gebakken champignons geserveerd met grissini
Zucchine al Forno €15,00
Courgette gevuld met geitenkaas en walnoot uit de oven met honingdressing
Cozze alla Napolitana € 14,25
Gebakken mosselen in kruidenboter met knoook in een lichtpikante tomatensaus en geserveerd met grissini
Gamberetti al Aglio Olio € 15,50
Gepelde garnalen in knoook, witte wijn, olijfolie en lichtpikante tomatensaus uit de oven en geserveerd met grissini
Melanzana Parmigiano € 12,50
Gegrilde aubergine met Parmezaanse kaas, basilicum en tomatensaus gegratineerd uit de oven
Casseruola di Carne (2 pers.) € 28,75
Pannetje met ossenhaaspuntjes gebakken in olijfolie, geambeerd
met Vecchia Romagna met paprika, ui en tomaat.